Hallo, Ik ben Cindy spiritueel lichtwerker en raadgever.

Ik ben spiritueel actief sinds mijn jeugd, rond mijn zestiende kocht ik mijn eerste set kaarten en begon ik te lezen over spiritualiteit.  Door verschillende omstandigheden heb ik me er nooit professioneel op toe gelegd maar de kaartjes en de boeken zijn altijd in mijn buurt gebleven.

 

In 2006 werd er fybromyalgie bij me vastgesteld en roestte ik stilaan vast in mijn situatie. Door deze ziekte en ook door de loop van het leven belande ik in een zware depressie die haar dieptepunt bereikte eind 2017.  Begin 2018 is er iets gebeurd in mijn leven waardoor ik wist en voelde dat het leven het echt wel waard is. Ik ben dan ook verschillende cursussen en opleidingen gaan volgen en ben met mezelf aan het werk gegaan door middel van meditaties en healings.  

Eind 2018  rees het idee bij me op om een zelfstandig bijberoep te beginnen nadat ik toch meer en meer feedback kreeg van vrienden en vriendinnen die zeer tevreden waren.  Hier moest ik iets mee doen.  Ik ben hier op aarde gekomen om mensen te helpen en wil dit via deze weg heel graag doen.  Ik ben er ook vast van overtuigd dat gelukkig zijn en innerlijk geluk bij jezelf begint en wil je hier graag bij op weg helpen. 

 

Buiten mijn spirituele bezigheden en het helpen van mensen ben ik ook mama van twee fantastische kinderen die me hebben zien groeien.  Samen met mijn vriendin Kathleen en onze trouwe viervoeters Wisky en Pebbles  maken we der een gezellige boel van.